Főoldal / Szárnyas Ételek / Fűszerbundás csirkecombok

Fűszerbundás csirkecombok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Fűszerbundás csirkecombok

Fűszerbundás csirkecombok

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 2,5 dl tej
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg liszt
  • 1 tk. őrölt pirospaprika
  • 1 tk. őrölt kömény
  • 1 ek. só
  • 1 kk. bors

A sütéshez:

  • olaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húsokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ráöntjük a tejet, majd lefedjük és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
A lisztet és a fűszereket egy zacskóba tesszük, majd a combokat egyenként beletesszük és jól összerázzuk, hogy kellő mennyiségű panír tapadjon rá.

Forró olajban minden oldalát 1-2 percig sütjük, majd tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 20 percen át, hogy teljesen átsüljön.

Ízlés szerinti körettel és salátával kínáljuk.

Fűszerbundás csirkecombok 4.67/5 (3 értékelés)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére