Göngyölt karaj gazdagon
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A karajt éles késsel egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk,hogy ne szakadjon szét. Sózzuk,befűszerezzük és megkenjük mustárral.
A paprikákat és a póréhagymát hosszában felszeleteljük.
A karajt beborítjuk a bacon szeletekkel. Erre kerülnek a paprika és hagyma szeletek,végül a sonka vagy tarja szeletek.
A húst felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk. Egy tepsibe tesszük a zsiradékkal és 2 dl vizet öntünk alá.
Előmelegített sütőben egy órát közepes lángon sütjük. Ha kell pótoljuk az elpárolgó vizet.
Hosszában felvágjuk a fóliát és kb.20 percig tovább sütjük míg színt kap.
Kicsit hagyjuk hűlni majd felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!