Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Szárnyas Ételek / Ínyenc töltött csirkecombfilé

Ínyenc töltött csirkecombfilé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Ínyenc töltött csirkecombfilé

Ínyenc töltött csirkecombfilé

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 20 dkg paprikás szalámi
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 csokor újhagyma
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 1 cs. szeletelt bacon
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, majd megszórjuk szárnyas fűszerrel.

A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra felvágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 szelet paprikás szalámit, 1-2 szelet paprikát és 2-3 szál újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk,majd az így kapott “csomagot” 2-3 szelet baconbe betekerjük. A baconos hústekercseket szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.

Köretnek salátát, vagy párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére