Főoldal / Főzelékek / Lecsó

Lecsó

Lecsó

Lecsó 2

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 6 zöldpaprika
  • 6 paradicsom
  • karikára vágott kolbász
  • 2-3 db virsli
  • bors
  • pirospaprika
  • olaj vagy zsír
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A zsiradékon megdinszteljük a kockákra vágott hagymát.
A paprikát kicsumázzuk és szeletekre vágjuk, majd a hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a pirospaprikát és pároljuk.

A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, majd lehúzzuk a héját.(ez nem szükséges héjával együtt is hozzáadhatjuk)
Kockákra vágjuk, és a lecsóhoz adjuk, megszórjuk pirospaprikával és készre főzzük.

Ha kolbászt vagy virslit szeretnénk hozzá adni, azt akkor adjuk hozzá mikor már kezdi elfőni a levét,és együtt főzzük készre.
Főzhetünk bele rizst, de üthetünk rá tojást is.

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére