Főoldal / Szárnyas Ételek / Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Lecsós csirkemáj Marcsi konyhájából

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd összezúzott fokhagyma
  • 4 db tv paprika
  • 3 db paradicsom
  • 20 dkg zöldborsó
  • kb.egy dl olaj
  • só, bors
  • majoránna

A körethez:

  • rizs
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát is.

A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük és a hagymára tesszük. Addig főzzük amíg kellemes lecsó alapot kapunk. Ekkor hozzáadjuk a borsót és a tetszőlegesen felaprított csirkemájat. Sózzuk, fűszerezzük, majd együtt készre főzzük.

Rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére