Főoldal / Egytálételek / Mediterrán vacsora

Mediterrán vacsora

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mediterrán vacsora

Mediterrán vacsora

Hozzávalók:

  • 1 csomag kicsi garnéla rák
  • 1 tubus majonéz
  • 8 db főtt tojás
  • 20 dkg reszelt sajt
  • csipet só
  • Erzsébet kenyér
  • 1 zacskó vegyes saláta
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A rákokat megpároljuk. A főtt tojás sárgáját a majonézzel összekeverjük majd visszatöltjük a fehérjékbe. Vastagon megszórjuk reszelt sajttal.

Salátával,kenyérrel  tálaljuk.

A receptet, Hedvig küldte. Köszönjük!

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére