Főoldal / Egytálételek / Mediterrán vacsora

Mediterrán vacsora

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mediterrán vacsora

Mediterrán vacsora

Hozzávalók:

  • 1 csomag kicsi garnéla rák
  • 1 tubus majonéz
  • 8 db főtt tojás
  • 20 dkg reszelt sajt
  • csipet só
  • Erzsébet kenyér
  • 1 zacskó vegyes saláta
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A rákokat megpároljuk. A főtt tojás sárgáját a majonézzel összekeverjük majd visszatöltjük a fehérjékbe. Vastagon megszórjuk reszelt sajttal.

Salátával,kenyérrel  tálaljuk.

A receptet, Hedvig küldte. Köszönjük!

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

A lap tetejére