Főoldal / Egytálételek / Paprikás krumpli

Paprikás krumpli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Paprikás krumpli

Paprikáskrumpli

Hozzávalók:

  • 6-7 db nagyobb burgonya
  • 15 dkg kolbász
  • 2 db virsli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1-2 tk pirospaprika
  • só, bors
  • vegeta
  • olaj vagy zsír
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit megpucoljuk, majd kockákra vágjuk.
A hagymát megpucoljuk, majd apróra vágjuk, egy lábosban 3-4 ek. olajon vagy kevés zsíron megdinszteljük.

Félrehúzzuk a lábast a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, jól összekeverjük.
Hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi.

A paradicsomot felnegyedeljük és beledobjuk a lábasba.
Félig lefedve, közepes tűzön addig főzzük, míg a krumpli megpuhul.

Amikor a krumpli már majdnem kész, hozzáadjuk a serpenyőben kevés zsiradékon megpirított kolbász és virsli karikákat.

Értékeld a receptet

Marcsi (646 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére