Főoldal / Levesek / Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal

Hozzávalók:

  • kis csomagos sárga borsó
  • fél szál füstölt kolbász
  • 1 nagy marék tarhonya
  • 1 fej vörös hagyma
  • só, bors,vegeta, piros paprika
  • 1 evőkanál liszt
  • olaj
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

1.A megmosott sárga borsót,a megpucolt hagymát egyben,és a füstölt darabolt kolbászt,egy fazék vízbe
feltesszük főlni.

2.Adunk hozzá ízlés szerint,sót, borsot, vegetát.

3.Mikor megfőlt ,rántást készítünk,olajon világos barnára pirítjuk a lisztet,teszünk rá piros paprikát
felöntjük fél pohár vízzel és hozzá adjuk a leveshez.

4.Hozzá adjuk a tarhonyát is,és mikor megfőtt a tarhonya akkor kész is.

Tipp / megjegyzés:
Lehet készíteni füstölt bordavéggel is.

Sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal 5.00/5 (1 értékelés)

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére