Főoldal / Szárnyas Ételek / Tejszínes medvehagymás csirkeragu

Tejszínes medvehagymás csirkeragu

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejszínes medvehagymás csirkeragu

Tejszínes medvehagymás csirkeragu

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 15 dkg bacon
  • 2 szál újhagyma
  • 10 levél medvehagyma
  • 20 dkg gomba
  • 1 db hegyes erős paprika
  • őrölt fehér bors
  • 2 dl főző tejszín
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet, újhagymát, medvehagymát, gombát, bacont /nekem most kockázott volt itthon/ és a paprikát vékony csíkokra vágjuk.

A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta az újhagymát és a medvehagymát.

Rádobjuk a csirkemell csíkokat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és 8-10 percet pirítjuk.

Hozzáadjuk a paprikát, gombát és még 10-15 percet pároljuk.

Felöntjük a tejszínnel, kiforraljuk és levesszük a tűzről.

Kukoricás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére