Főoldal / Kelt tészták / Virslis pizzás pávaszem

Virslis pizzás pávaszem

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Virslis pizzás pávaszem

Virslis pizzás pávaszem

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • fél dl olaj
  • fél csomag élesztő
  • 2 dl langyos tej
  • 1 kis kanál cukor
  • 3 pár virsli
  • 1 nagy tubus pizza krém
  • kevés köménymag
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Kevés tejben a cukorral,meleg helyen felfutatjuk az élesztőt.

A lisztet összekeverjük az olajjal, sóval, köménymaggal, élesztővel, és a maradék tejjel, és langyos tejjel duplájára kelesztjük.

Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a pizza krémmel, és a két végén hosszában elhelyezzük a virsliket.

A két végéről befelé behajtjuk és vékony szeletekre vágjuk, olajozott lisztezett tepsiben rakjuk, és előmelegített sütőben kisütjük.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére