Főoldal / Sertés ételek / Vörösboros mogyorós sertéscomb

Vörösboros mogyorós sertéscomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros mogyorós sertéscomb

Vörös boros mogyorós sertéscomb

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • 10 dkg sós mogyoró
  • 1 dl vörös bor
  • 2 db vörös hagyma
  • 1 kis dobozos tejföl
  • 10 dkg füstölt sajt
  • magyaros fűszerkeverék, bors, olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sertés combot megmossuk ,apró kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük.

Olajon lepirítjuk ,a megpucolt apróra vágott hagymával.

A mogyorót a zacskójában apróra törjük.

A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal ,a reszelt sajttal és a vörös borral ,ráöntjük a húsra és pár perc alatt össze főzzük.

Ízlés szerint tálaljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére