Főoldal / Sertés ételek / Egészben sült sertéstarja lilahagymás káposztával

Egészben sült sertéstarja lilahagymás káposztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Egészben sült sertéstarja lilahagymás káposztával

Egészben sült sertéstarja lilahagymás káposztával

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéstarja
  • 1 ek. zsír
  • 1 db lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint köménymag
  • ízlés szerint fűszerpaprika
Elkészítési idő: 2 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A sertéstarját megmossuk és szárazra töröljük. A zsírt felhevítjük és a tarját minden oldaláról hirtelen megsütjük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk köménymaggal és fűszerpaprikával, majd hozzáadjuk a nagyobb darabakra vágott lilahagymát és a fokhagymát. Felöntöm kevés vízzel, és fedő alatt lassan sütjük 50 percet, majd kiszedjük vágódeszkára és pihentetjük 15 percet. Felszeleteljük, visszatesszük a szaftba és átmelegítjük.

Knédlivel, és sült lilahagymás nyári káposztával.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Egészben sült sertéstarja lilahagymás káposztával 5.00/5 (1 értékelés)

Izabela Ráczová (62 Recept)

Nagyon szeretek főzni, sütni,és befőzni. Ismerem a konyha titkait, örömét és a csalódásait is. Nagyon szeretek új recepteket készíteni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére