Főoldal / Reform ételek / Gombafejek baconnal fetával töltve

Gombafejek baconnal fetával töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombafejek baconnal fetával töltve

Gombafejek baconnal fetával töltve

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
  • 15 dkg kockázott bacon
  • 10 dkg fetasajt
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A gombákat megtisztítjuk, törzsét kiszedjük.

A feta sajtot felkockázzuk kb. 1 cm-es darabokra.

A gombafejekbe töltünk annyi bacont, amennyi belefér. Tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

A töltött gombákat hőálló tálba tesszük és előmelegített sütőben 180 fokon, lefedve sütjük 15 percig, Majd fedő nélkül sütjük még 10 percet.

Tipp / megjegyzés:
Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére