Főoldal / Reform ételek / Gombafejek baconnal fetával töltve

Gombafejek baconnal fetával töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombafejek baconnal fetával töltve

Gombafejek baconnal fetával töltve

Hozzávalók:

  • 8 db nagyobb csiperkegomba feje
  • 15 dkg kockázott bacon
  • 10 dkg fetasajt
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A gombákat megtisztítjuk, törzsét kiszedjük.

A feta sajtot felkockázzuk kb. 1 cm-es darabokra.

A gombafejekbe töltünk annyi bacont, amennyi belefér. Tetejére 2-3 kocka fetasajtot teszünk.

A töltött gombákat hőálló tálba tesszük és előmelegített sütőben 180 fokon, lefedve sütjük 15 percig, Majd fedő nélkül sütjük még 10 percet.

Tipp / megjegyzés:
Amíg a gomba elkészül, a rizs is megfő. Gyors, finom, nem nehéz vacsora.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére