Hekk

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hekk

Hekk

Hozzávalók:

  • 4 hekk törzs
  • 3-4 tojás
  • liszt
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • pirospaprika
  • bors
  • olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A kiolvadt és megmosott halakat besózzuk.

Egy edényben összekeverjük a lisztet, a fűszerpaprikát (csípős is kerülhet bele), a frissen őrölt borsot és zúzott fokhagymát. Egy másik edényben tojásokat jó alaposan felverjük, pici hideg vízzel hígítunk rajta.

A halakat először a lisztes keverékbe, majd a tojásmasszába, azután ismét a lisztes keverékbe mártjuk.
Forró olajban kisütjük. Papírtörlőn jó alaposan leitatjuk róla az olajat.

Jó étvágyat!

Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/

Hekk 5.00/5 (1 értékelés)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére