Főoldal / Szárnyas Ételek / Paprikás csirke

Paprikás csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Paprikás csirke

Paprikáscsirke

Hozzávalók:

  • 8db csirkecomb (alsó/felső vagy vegyesen)
  • 2db vöröshagyma
  • 2db  paradicsom
  • pirospaprika
  • só, bors
  • 2dl tejföl
  • liszt
  • olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hagymát, paprikát és paradicsomot felaprítjuk.

A hagymát az olajon megpirítjuk, majd levesszük a tűzről, és belekeverjük a fűszerpaprikát.

Hozzáadjuk a csirkecombokat, majd sóval, borssal ízesítjük.

Lefedve megpároljuk. Ha kell, kevés vízzel felöntjük.

Amikor a csirke megpuhult, kiemeljük a lábosból.

A levét behabarjuk a tejföl, a liszt és 1 dl víz keverékével, majd összeforraljuk.

Galuskával tálaljuk.

Paprikás csirke 5.00/5 (2 értékelés)

Marcsi (578 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére