Főoldal / Egytálételek / Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 35 dkg lecsepegtetett konzerv kukorica
  • 2 tojás
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg sonka
  • 2 tojás
  • 120 ml tej
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 tk só
  • 1 kk bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz:(ízlés szerint)

  • reszelt sajt
  • tejföl
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A petrezselymet és a sonkát apróra vágjuk.
a kukorica és a sonka kivételével a többi hozzávalót egy tálba tesszük és alaposan összekeverjük.

A végén belekeverjük a sonkát és a kukoricát is.

Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, majd tenyérnyi lepénykéket sütünk a kukoricás masszából. Egyszer átfordítva, addig sütjük amíg szép aranysárga lesz.

Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.

Mentés

Sajtos-sonkás kukoricatócsni 5.00/5 (2 értékelés)

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére