Főoldal / Sertés ételek / Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Sertés hússal töltött panírozott palacsinta

Hozzávalók:

A palacsintához:

  • 50 dkg liszt
  • 5 dl szénsavas ásványvíz
  • 7 dl tej
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 4 tojás
  • 6 evőkanál étolaj
  • csipet só

A töltelékhez:

  • 50 dkg sertés comb
  • 1 hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • olaj, bors, majoranna

A panírhoz:

  • 2 tojás
  • liszt
  • prézli
  • olaj
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.

A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon olajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a felkockázott húst,ízlés szerint fűszerezzük, belekeverjük a zúzott fokhagymát és készre sütjük.

A palacsintát darabonként megtöltjük a hússal, össze hajtjuk, majd bepanírozzuk.
Először lisztbe, majd felvert tojásba végül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban megsütjük.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére