Főoldal / Vegetáriánus / Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Spárgababos krumplipürés kiscsibe

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 0.5 kg zöldbab
  • 2 dl tejföl
  • só ízlés szerint
  • 2 db fekete olajbogyó
  • 1 közepes db sárgarépa
  • 0.25 közepes db paprika
  • 1 csokor kapor
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük.
Spárgababot feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és kikeverjük a megfőtt burgonyával és a tejföllel.

Egy adagot tányérra halmozunk, és kiscsibe formát alakítunk ki belőle.
Kettévágott olajbogyó lesz a szeme, paprika a szárnya, a taraja és a csőre.

A sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, virágformát alakítunk ki belőle, és a kaporra helyezzük.

Köretként, sültek mellé is tökéletes.

Értékeld a receptet

Salamon Csilla (5 Recept)

Szeretek sütni-főzni,kimondottan kreatív ételeket.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére