Főoldal / Levesek / Tavaszi zöldségleves

Tavaszi zöldségleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tavaszi zöldségleves

Tavaszi zöldségleves

Hozzávalók:

  • 3 db sárgarépa
  • 2 db petrezselyemgyökér (fehérrépa)
  • 1/2 db zeller
  • 1 db karalábé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg borsó (mirelit)
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld (friss, aprított)
  • ételízesítő (házi vegeta)
  • 3 evőkanál olaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:NormálLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a zöldségeket.
Karikázzuk fel a sárgarépát és a gyökeret, daraboljuk fel a zellert és a karalábét.

Nyomjuk össze a fokhagymát,és vöröshagymát vágjuk nagyobb kockákra.
Forrósítsuk fel az olajat egy nagyobb lábosban és dobáljuk bele a feldarabolt zöldségeket és hagymákat.

Pároljuk lassú tűzön
Amikor a zöldség puhulni kezd, öntsük fel vízzel, ízesítsük ételízesítővel és sóval.
Ha megpuhultak a zöldségek adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet,és húzzuk le a tűzről.

Értékeld a receptet

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére