Főoldal / Egytálételek / Tökös rizses lecsó

Tökös rizses lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tökös rizses lecsó

Tökös rizses lecsó kolbásszal és szalonnával

Hozzávalók:

  • 50 dkg paprika
  • 3 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db chili
  • 30 dkg paradicsom
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg gyalult tök
  • olaj
  • őrölt csípős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • 20 dkg füstölt kolbász 
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 10 dkg rizs
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A rizst reggel beáztatom.

A karikára vágott kolbászt egy serpenyőben megpirítom, kiveszem.

Megpirítom a kockára vágott szalonnát is.

Közben a hagymákat felaprítom, és a szalonnához adom,megdinsztelem.

Felkarikázom a paprikát, a paradicsomot, belerakom az edénybe, fűszerezem, és hozzáadom a tököt és a rizst is, összekeverem, főzöm.

Amikor a lecsó már csaknem csaknem megfőtt, beleteszem a kolbászt, összekeverem, készre főzöm.

 

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére