

Vörösboros sült csirkecomb karamellizált birsalmával
Hozzávalók:
A karamellizált birsalmához:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombot megmossuk és szárazra töröljük. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára pirítjuk. A pirult szalonnát kiszedjük egy tálba, és a zsírjában hirtelen lesütjük a combokat. Azokat is kiszedjük a tálba.
A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és hozzáadjuk a pörcöket. Megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük vörösborral, majd összefőzzük.
Hozzáadjuk az elősütött combokat, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk köménymaggal és fedő alatt lassan készre sütjük a combokat. Közben fel-felöntjük a vörösborral.
A birsalmát megmossuk és meghámozzuk, majd felkockázzuk.
A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a kristálycukrot, majd hagyjuk karamellizálódni. Hozzáadjuk a felkockázott birsalmákat, majd mikor már kezd a karamell ragadni a birsalmára, adunk hozzá egy kis vörösbort. Innentől pár pillanat alatt elkészül.
A birsalmának ropogósnak kell lenni nem pedig puhának!
Tésztával tálaltam de burgonyapürével vagy rizzsel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!
I am regular visitor, how are you everybody?
This article posted at this site is actually fastidious.
Valuable info. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident didn’t happened earlier! I bookmarked it.
At this time it seems like Drupal is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?
It’s awesome to ppay a visit this website and readinng
the vieas off alll friends bout thhis post,
while I am also ealous oof gettiing knowledge.
Hello, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring?K I miss your super writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!
I’d have to examine with you here. Which is not one thing I normally do! I enjoy studying a submit that can make individuals think. Also, thanks for allowing me to remark!