Főoldal / Tészta ételek / Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros zöldspárga és gomba ragu kolbásszal spagettivel

Vörösboros zöldspárga és gomba ragú kolbásszal spagettivel

Hozzávalók:

  • 25 dkg zöldspárga
  • 4 db csiperke gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • vörös bor
  • tejföl
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • spagetti
  • bazsalikom
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A spárga végeit levágom, majd kettévágom, és sós vízben megfőzöm. A gombát szeletelem, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat apróra vágom.

Egy serpenyőben olíva olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, majd a gombát és a paradicsomot, majd a spárgát, végül a karikákra vágott kolbászt. Fűszerezem, öntök rá vörösbort, tejfölt, összekeverem.

Közben megfőztem a spagettit, a tésztát a raguhoz keverem.

Tálaláskor teszek rá egy szép nagy bazsalikom levelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére