Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Bacönnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 8 szelet bacon

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet trappista sajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalma burgonyát és friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére