Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Bacönnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 8 szelet bacon

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet trappista sajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalma burgonyát és friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Szólj hozzá!

A lap tetejére