Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke szárny

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • burgonya pehely v. burgonyapüré por
  • chili /v. csípős paprika pehely/
  • 1 mk cayenne bors
  • 1 mk steak bors
  • 1 mk fokhagyma por

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.

Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére