Főoldal / Levesek / Húsgombócleves

Húsgombócleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Húsgombócleves

Húsgombócleves

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg-nyi darált hús
  • 1 tojás
  • liszt
  • bármilyen vegyes zöldség
  • ételízesítő
  • tejföl
  • 1 csokor petrezselyem
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A megtisztított vegyes zöldséget összevágom,és a finomra vágott hagymával megpárolom.

Vízzel felengedem, sózom, borsozom, majd az egészet puhára főzöm.
Egy kevés ételízesítővel ízesítem.

Amíg a leves fő, elkészítjük a húsgombócot. (úgy mint a fasírtot)

Belefőzzük a levesbe.

Liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére