

Karamellás mandarinos sült kacsacomb meggylikőrrel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A kacsacombot megmossuk, szárazra töröljük és megsózzuk. A kacsahájat kisütjük és rajta megsütjük a combokat mindkét oldalról hirtelen.
Ráöntjük a házi ketchupot, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és felöntjük kevés húslével. Fedő alatt lassan pároljuk.
Párolás alatt felöntjük mindig kevés húslével. Mikor a hús teljesen puha, eltávolítjuk a fedőt és hagyjuk ropogósra sülni.
(Én mindig mikor sütöm a kacsacombot, teszek hozzá egy kis darab sertés lapockát is, nagyon finom az íze, ha együtt sül a kacsahússal.)
Elkészítjük a karamellás mandarint hozzá. A cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a mandarint és felöntjük meggylikőrrel. Pár perc alatt összefőzzük.
Krumplis knédlivel és karamellizált mandarinnal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Thanks a lot for sharing this with all of us you really know what you are talking about! Bookmarked. Kindly also visit my web site =). We could have a link exchange contract between us!
Hi there, just was alert to your blog via Google, and located that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful when you proceed this in future. Numerous people will be benefited out of your writing. Cheers!
It¦s actually a great and useful piece of information. I¦m happy that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
very good submit, i certainly love this website, carry on it
Thanks for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a perfect web-site.
I like this post, enjoyed this one regards for putting up. “No man is wise enough by himself.” by Titus Maccius Plautus.