Főoldal / Levesek / Karfiolleves füstölt kolbásszal

Karfiolleves füstölt kolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Karfiolleves füstölt kolbásszal

Karfiolleves cérnametélttel füstölt kolbásszal

Hozzávalók:

  • 1 kisebb fej karfiol
  • 2 szál sárgarépa
  • 5 szál zellerlevél
  • 5 szál petrezselyem-levél
  • őrölt fehér bors
  • 1 db erőleveskocka
  • olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 1 marék cérnametélt
  • 2 db chilipaprika
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karfiolt rózsákra szedem, megmosom.

A répát megpucolom, az egyiket csíkokra, a másikat karikára vágom, két petrezselyem levelet  a díszítéshez félreteszek.

A zöldségeket egy fazékba teszem. Felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Főzöm.

Közben felteszem a tésztát főni, karikára vágom a kolbászt, és elkészítem a rántást.

Amikor a leves megfőtt, belekeverem a rántást, hozzáadom a kolbászt..

Tálaláskor merek a tányérba levest, rakok a tésztából is, teszek rá chilit és petrezselyemlevelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére