Főoldal / Reggelik / Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Hozzávalók:

  • 3-4 db tojás
  •  medvehagyma (ízlés szerint)
  • 1 dl tejszín
  • 1 db mozzarella (v. reszelt sajt)
  • 1/2 ek. olívaolaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A medvehagymát vékonyra felvágjuk. A tojásokat feltörjük, majd a tejszínnel, és ízlés szerinti sóval, jó habosra felverjük.

Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, majd hozzáadjuk a vékonyra felvágott medvehagymát, és pár percig pároljuk, hogy kissé összeessen.

Ezután óvatosan ráöntjük a tejszínes-tojást, majd rácsipkedjük a mozzarellát. A lángot kisebbre véve, szép lassan sütjük. Majd pár percre betesszük a meleg sütőbe, és ott sütjük készre.

A sütőből kivéve a készre sült omlettet óvatosan összefordítjuk, majd óvatosan átcsúsztatjuk a tányérra.
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteményt, és gyümölcsteát kínálunk hozzá.

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából 5.00/5 (2 értékelés)

Gizi (311 Recept)

Szeretek sütni-főzni, és sokat kirándulni.Több évtizede sertepertélek a konyhámban kisebb, nagyobb sikereket elérve. Mára már szenvedélyemmé vált a sütés-főzés, így minden nap valami finomsággal kényeztetem a családomat, és a barátaimat. Szeretem a hagyományos, magyaros ételeket, de szívesen kipróbálok számomra új, és különleges ízvilágot is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére