Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott csirkecomb rozsos bundában

Rántott csirkecomb rozsos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott csirkecomb rozsos bundában

Rántott csirkecomb rozsos bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 tk.só
  • A panírozáshoz:
  • 20 dkg rozsliszt
  • 3 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa /teljes kiőrlésű rozs zsemléből/
  • A sütéshez:
  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkecombokról a bőr lehúzzuk majd a forgóknál ketté vágjuk. A combokat 2-3 helyen bevágjuk majd sózzuk és 15-20 percre a hűtőbe tesszük.

A combokat teljes kiőrlésű rozslisztbe, felvert tojásba és teljes kiőrlésű rozs zsemléből készült morzsába panírozzuk.
A húst bő olajban, közepes lángon kisütjük.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére