Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott csirkecomb rozsos bundában

Rántott csirkecomb rozsos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott csirkecomb rozsos bundában

Rántott csirkecomb rozsos bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 tk.só
  • A panírozáshoz:
  • 20 dkg rozsliszt
  • 3 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa /teljes kiőrlésű rozs zsemléből/
  • A sütéshez:
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokról a bőr lehúzzuk majd a forgóknál ketté vágjuk. A combokat 2-3 helyen bevágjuk majd sózzuk és 15-20 percre a hűtőbe tesszük.

A combokat teljes kiőrlésű rozslisztbe, felvert tojásba és teljes kiőrlésű rozs zsemléből készült morzsába panírozzuk.
A húst bő olajban, közepes lángon kisütjük.

Zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére