Tepsis rakott hús
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük.
A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk,ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonna szeleteket,erre egy sor burgonyát teszünk.
A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban.
A húst betakarjuk a párolt zöldséggel majd ismét egy sor burgonya következik.
A végén megkenjük a tetejét tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Kicsit macerásnak tűnik de nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok hozzá!