Főoldal / Hal ételek / Töltött halfilé

Töltött halfilé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött halfilé

Töltött halfilé

Hozzávalók:

  • 8 szelet halfilé
  • 4 kemény tojás
  • 6 dkg vaj
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál reszelt hagyma
  • őrölt bors
  • citrom
  • 5-6 dkg reszelt sajt
  • A körethez:
  • mexikói zöldség keverék
  • 1-2 kanál vaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A halat megsózzuk, citromot csepegtetünk rá, és állni hagyjuk.

A töltelékhez a kemény tojásokat
apróra vágjuk, elkeverjük 2 dkg vajjal, tejföllel, reszelt hagymával. Sóval, borssal ízesítjük.

Minden halfilé közepére teszünk 1 evőkanál tölteléket, a szeleteket félbehajtjuk és összetűzzük. Vajazott tűzálló tálba tesszük, tetejére vajdarabkákat rakunk, és kb. 20 percig sütjük. Meghintjük reszelt sajttal, amit aztán ráolvasztunk.

A zöldségkeveréket enyhén sós vízben megpároljuk, leszűrjük, majd kevés vajjal összeforgatjuk, a halakkal tálaljuk.

Töltött halfilé 5.00/5 (1 értékelés)

Zsike54 (103 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére