Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Töltött tojás II

Töltött tojás II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött tojás II

Töltött tojás II

Hozzávalók:

  • 8 tojás
  • fehér bors
  • pici mustár
  • puha teavaj

Díszítés:

  • 1 paradicsom
  • zöldpetrezselyem
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, félbe vágjuk a sárgákat tálba tesszük. Hozzáadunk kb. ugyanannyi teavajat mint amennyi a tojássárgája. Sóval, fehér borssal, és pici mustárral jól kikeverjük.

A fél tojásfehérjéket egy tálra rendezzük. A tojássárgás tölteléket csillagcsővel ellátott habzsákba tesszük, és megtöltjük vele a tojásfehérjéket.

Paradicsom szeletkékkel és zöldpetrezselyem levéllel díszítjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Tipp / megjegyzés:
Aki vendégvárónak készíti csinálhat mellé franciasalátát, és arra teszi a töltött tojásokat, úgy kiadósabb. A mennyiség a személyek számától függ. Én 2 darabot számítok személyenként.

Beküldő: Maja

Töltött tojás II 4.00/5 (5 értékelés)

Szólj hozzá!

A lap tetejére