Töltött tojás II
Hozzávalók:
Díszítés:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, félbe vágjuk a sárgákat tálba tesszük. Hozzáadunk kb. ugyanannyi teavajat mint amennyi a tojássárgája. Sóval, fehér borssal, és pici mustárral jól kikeverjük.
A fél tojásfehérjéket egy tálra rendezzük. A tojássárgás tölteléket csillagcsővel ellátott habzsákba tesszük, és megtöltjük vele a tojásfehérjéket.
Paradicsom szeletkékkel és zöldpetrezselyem levéllel díszítjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Tipp / megjegyzés:
Aki vendégvárónak készíti csinálhat mellé franciasalátát, és arra teszi a töltött tojásokat, úgy kiadósabb. A mennyiség a személyek számától függ. Én 2 darabot számítok személyenként.
Beküldő: Maja