Főoldal / Egytálételek / Vörösboros tarhonyás pörkölt

Vörösboros tarhonyás pörkölt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros tarhonyás pörkölt

Vörösboros tarhonyás pörkölt ecetes uborkával

Hozzávalók:

  • 30 dkg pörköltnek való sertéshús
  • 1/2 pohár tarhonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • chili szósz
  • vörösbor
  • ecetes uborka
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymákat, paprikákat, paradicsomokat, petrezselymet felaprítom A húst kockára vágom. A tarhonyát megfőzöm.

A hagymákat megdinsztelem, hozzáadom a húst, majd amikor már kicsit megpirult, a zöldségeket, fűszerezem, öntök bele chili szószt és vörösbort.

Ha főzés közben nem lenne elég leve, pótlom még vörösborral. Amikor a hús már puha, belekeverem a tarhonyát.

Tálalok, koriander levéllel és chili paprikával díszítek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére