Főoldal / Reggelik / Baconbe és füstölt sajtba tekert virsli

Baconbe és füstölt sajtba tekert virsli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconbe és füstölt sajtba tekert virsli

Baconbe és füstölt sajtba tekert virsli

Hozzávalók:

  • 20 dkg bécsi virsli
  • 10 dkg bacon
  • 10 dkg szeletelt füstölt sajt
  • 4 db burgonya
  • 4 db csiperke gomba
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd megpucolom, és felszeletelem.

A gombát és az újhagymát szintén felszeletelem.

A virsliket bevagdosom, majd betekerem a sajtba és a baconbe.

Egy serpenyőbe kevés olajat öntök, ráteszem, a krumplit, a gombát és a hagymát, majd erre a virsliket. Fűszerezem, majd beteszem a sütőbe, szép pirosra sütöm.

Tálaláskor szórok a krumplira aprított petrezselymet és újhagyma zöldet.

Tipp / megjegyzés:
Mert a virsli nem csak tormával és mustárral fogyasztható.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére