Főoldal / Szárnyas Ételek / Medvehagymás joghurtos csirkemell

Medvehagymás joghurtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás joghurtos csirkemell

Medvehagymás joghurtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 2 dl joghurt
  • 5 levél medvehagyma
  • őrölt fehér bors
  • szárnyas fűszer
  • olíva olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet szeletekre vágjuk,kicsit kiklopfoljuk,sózzuk és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.

A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával,kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy tálba tesszük,ráöntjük a joghurtot és 1-2 órára /még jobb ha egy napra/ a hűtőbe tesszük.

A hússzeleteket lecsepegtetjük és kevés olíva olajon átsütjük.

Az megsütött csirkemellekre öntjük a maradék joghurtot és egyet forralunk rajta.

Párolt zöldséget és sült burgonyát készítünk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Tipp / megjegyzés:

Az elkészítési idő a pácolás idejét nem tartalmazza.

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére