Főoldal / Vegetáriánus / Rántott laskagomba

Rántott laskagomba

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott laskagomba

Rántott laskagomba zöldséges barna rizzsel és majonézzel

Hozzávalók:

  • 50 deka laskagomba
  • 2 egész tojás
  • 10 dkg liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A gombát leveleire szedjük de nem sózzuk meg. Beleforgatjuk a lisztbe.

A sót a felvert tojásokhoz tesszük, majd megforgatjuk benne a gombákat, amiket végül a zsemlemorzsába hempergetünk.

Bő, forró olajban kisütjük őket. Ízlés szerinti körettel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére